Meidän elämässä sitten sattuu ja tapahtuu..Asiat muutuu ennekuin itse taas edes kerkeää tajuamaankaan. Mun mieli taitaa käsittää tämän kaiken taas hiukan jäljessä. Ei pääkoppa ihan tätä pyöritystä kestä, tunteet heiluu kuin vuoristoradassa.

Olen todennut, että enkeleitä on siis vielä olemassa, on ihmisiä todella jotka haluavat auttaa ja tehdä parhaansa toisen auttamisen eteen. Eilen soittivat entisestä työpaikastani ja nyt aloitan siellä maanantaina ja saan olla huhtikuun 20pv:n. Sanoivat, että jos sinä aikana löydän parempaa työtä niin saan tietenkin lähteä, mutta pelastivat siis minut epäitoivon suosta. Menen koulunkäyntiavustajaksi, työaika ma-pe klo8-16, viikonloput vapaata, hiihto-ja pääsisäisloma. En valita, vaikka tulotaso tippuukin.

Työajat on nannaa! Nyt voin jopa vihdoin suunnitella serkkutytön kanssa Oulun yöelämäänkin menoa, aivan huippua. Saa taas johonkin järkeen tämän elämän kulun

Nyt on kaksi yötä nukuttu omassa sängyssä. Niin mehän olemme nukkuneet noin 9kk:tta lattialla, nyt on sänky! Aivan luxusta, voitte uskoa. Ja ennen kaikkea on tilaa, ei enää 120cm:siä kiitos!

Huomenna lähdetään käymään Ikeassa. Minä tahdon valoa tähän pirttiin. Pimeän tultua hyvä, että hajuaistin avulla löytää ruuan lautaselta.No ei ihan, mutta melkeen. Siis meillä ei ole koko talossa tällä hetkellä kuin muutama hassu kattovalaisin, on iltaisin ja aamuisin hiukan hämärää. Noh, kevättä kohdenhan tässä mennään =)

Oikeasti olen niin onnellinen kun sain töitä. Pääsen ehkä joskus jopa yli tuosta tämän viikkoisesta. Joudun heti keskittymään muihin hommiin niin en pääse päässäni pyörittämään koko ajan samaa juttua, pääsen ehkä pois noidankehästä. En kerkeä masentua enempää. Luojan kiitos.