Jos viime yönä unissa jylläsi liskot niin nyt ne keskeytti kaksi tuhisevaa koiraamme sekä isäntä joka yritti litistää mut itsensä ja seinän väliin! Kristus, että mulla alkaa mennä hermot tohon pikkuluukku asumiseen.

Teimpäs eilen loistavia sämpylöitä, pakko kehua. Pojan sämpylät oli mitä komeimpia ulkonäöltään, vallan erikoisia taasen. Mutta se syökin sitten aina itse itse tekemänsä..Oli oikein mukava hetki.

Isännästä sen verran, että heitän kohta kaikki elektroniset laitteet pelastusarmeijalle...Se lähtee ensi yönä junalla Hki:n , jäämme pojan kans kaksin. Noh, tulee se jo pe-la yöllä ja poika lähtee äitillensä pe iltana. Mä meen taasen pe ystävälleni tupperikutsuille...

Maanantaina kävi täällä raksalla taas kosteusmittaaja sammuttamassa kuivurit ja poraamassa taas muutaman reiän lattiaan. Eilen se oli sitten käynyt, kosteuden tasaannuttua mittaamassa taas. Noh, taas on sitten kuivurit tuolla humisemassa. Ei ollut talon pohja kuiva ei.

Mikähän Tupperin tehokampanja on käynnissä? Mulla on 3 tupperikutsut kahden viikon sisään. En taida kylläkään edes kannatuksen vuoksi tilata jokaisessa jotakin. Toiveajattelua ihmiset! Menen ja siis noudan esitelahjat ja kuuntelen esittelijän ja poistun paikalta. Voin myöntää ihan näin rehellisesti. Kellä pirulla muka olisi vara jokaisilta kutsuilta tilata jos jonkun näköistä kippoa ja kuppia?

Tänään aloitan uuden harrastuksen. Menen ensimmäiselle pilates- tunnilleni. (Jos koulun opiskeluihin liittyviä tunteja ei lasketa). Tästä se alkaa hiljalleen, itseä niskasta kiinni otto, baby steps...